
Anne Robinson, Karen Saxby
Infuzie pe baza de ceai verde, ce imbina aroma dulce a portocalei si a anasonului cu cea picanta a mirodeniilor. Este eficienta in tratarea gripei.
Ceaiul verde este prin excelență o băutură orientală. Cultivat și folosit la început ca remediu împotriva multor afecțiuni, va fi amestecat apoi cu flori și fructe pentru a se obține o băutură deosebit de savuroasă.
Apogeul îl va atinge însă când, în China și apoi în Japonia, servitul ceaiului se va transforma într-un ritual ce va fi ridicat la rang de artă. Încercați să descoperiți fiecare nuanță și să recunoașteți fiecare aromă din buchetul ceaiului.
Ceai verde, coaja de portocala, cuisoare, aroma de ghimbir si anason.
Se recomanda pre-incalzirea canii de ceai. Se fierbe apa dupa care asteptati ca temperatura acesteia sa scada pana la 80-85°. Se pune ceaiul folosind o sita sau un filtru (de bumbac sau de hartie). Pentru o cana aveti nevoie de 3 - 4 gr. de ceai Timpul necesar pentru infuzie este de aproximativ 3 minute.
Anne Robinson, Karen Saxby
Anne Robinson, Karen Saxby
H.Q. Mitchell
E. L. James
Gayle Forman
Gayle Forman