Ceai organic din plante si condimente cu aroma de lamaie si cuisoare

ISBN: 4260135134025 Brand: Tea House Exclusives Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Contine 16 pliculete, cu arome de: Ghimbir, rooibos, lemn dulce, scortisoara, piper, aroma naturala de lamaie si alte arome naturale (lamaie), pastai nucsoara, petale trandafir, arome naturale (vanilie), calendula, arome naturale, ulei cuisoare (natural).
Teahouse Exclusives este un brand premium de ceai care impleteste ceaiul de cea mai inalta calitate cu dragostea pentru detalii sofisticate.

Selectia Teahouse Exclusives este impartita in trei colectii aromate: Selection, Blend si Herbal. Selection ofera frunzele de ceai pure precum sunt cele de Darjeeling sau de ceai verde din China. Blend se refera la melange-urile unice din cele mai bune ceaiuri din lume, ca de exemplu, foarte delicatul White Peach sau Arrangement Passion. Ceaiurile din colectia Herbal va vor surprinde cu combinatiile aromate din fructe si plante.


Numar Bucati
16
Brand
Tea House Exclusives
Greutate
40 g
Continut
Ghimbir, rooibos, lemn dulce, scortisoara, piper, aroma naturala de lamaie si alte arome naturale (lamaie), pastai nucsoara, petale trandafir, arome naturale (vanilie), calendula, arome naturale, ulei cuisoare (natural). Certificat organic.
Mod Preparare
Se aduce apa la temp de fierbere si se lasa la infuzat 6-8 min. Folositi intotdeauna apa fierbinte pentru infuzare si lasati plicul de ceai in apa pentru cel putin 5 min! In felul acesta va veti bucura de un produs sanatos si sigur.
Istoric preț pentru: Ceai organic din plante si condimente cu aroma de lamaie si cuisoare