Sticla de apa-Daisy Stem-Orla Kiely

125,00 lei
În stoc
125.00
This product has not been ordered yet

Personalize product

Add the product in basket to personalize it

Local courier shipping
2 - 4 days
$16.50
UPS ground shipping
4 - 6 days
$19.00
Local pickup from store
$0.00
Product thumb
Sticla de apa-Daisy Stem-Orla Kiely
125,00 lei

Culoare: Transparent / Multicolor

Brand: Wild & Wolf

Tip: Sticla pentru apa

Material: Sticla

Instructiuni Intretinere: Nu se poate spala in masina de spalat vase.

Capacitate: 525 ml

Colectie: Orla Kiely

Țara de origine: China

Cod de bare: 5055923759752

Dimensiuni: H: 23.60cm | 6.5cm

Product thumb
Sticla de apa-Daisy Stem-Orla Kiely
125,00 lei

Descriere

Rămâneți hidratat acasă, la muncă, la școală sau în mișcare cu această sticlă de apă de la Orla Kiely. Creată folosind imprimeul ei Daisy Stem, sticla prezintă o floare galbenă cu un centru verde care se ridică înalt pe o tulpină galben-pal cu frunze simetrice.

Este fabricată din sticlă și are o capacitate de până la 525 ml, ceea ce o face ideală pentru apă, suc sau ceai. Are un capac metalic gri închis, imprimat cu sigla Orla Kiely care îti va oferi siguranța ca băutura ta va rămâne în recipient.

Perfectă pentru oricine este mereu în mișcare, această sticlă frumos decorată este un cadou minunat pentru oricine iubește artista Orla Kiely, și, mai mult, este prietenoasă cu mediul!

Wild + Wolf este o companie britanică, înființată în anul 2005, în orașul Bath. Înzestrați cu multă pasiune, idei creative și inovatoare, scopul lor este de a crea cadoul perfect pentru orice ocazie. Gama lor de produse se extinde de la diverse ustensile și gadgeturi, la produse de papetarie, accesorii chic, decorațiuni pentru casă, jocuri și jucării. În aprile 2018 compania e fost recompensată cu unul din cele mai râvnite premii în domeniul de business din Marea Britanie - The Queen’s Award for Enterprise: International Trade.

Filters Wishlist Menu 4 $265.00
Top