Platou - Round Blue

94,00 lei
În stoc
94.00
This product has not been ordered yet

Personalize product

Add the product in basket to personalize it

Local courier shipping
2 - 4 days
$16.50
UPS ground shipping
4 - 6 days
$19.00
Local pickup from store
$0.00
Product thumb
Platou - Round Blue
94,00 lei

Culoare: Albastru

Brand: Serax

Tip: Platou

Material: Ceramica

Instructiuni Intretinere: Se poate spala in masina de spalat vase. Se poate utiliza in cuptorul cu microunde.

Colectie: Terres De Reves

Dimensiune: 19 x 19 x 1.4 cm

Forma: Rotund

Țara de origine: Belgia

Cod de bare: 5420000763234

Dimensiuni: H: 19cm | l: 1.4cm

Product thumb
Platou - Round Blue
94,00 lei

Descriere

Platou - Round Blue, din ceramică cu un design unic și intens colorat.

Anita Le Grelle s-a născut și a crescut în Antwerp unde a absolvit facultatea de design grafic. A lucrat o perioadă în publicitate urmând ca, în cele din urmă, să se stabilească în Londra unde a urmat cursurile facultății de sculptură din cadrul prestigiosului Royal College of Art, pe care le-a absolvit în anul 2000. În următorii ani lucrările sale vor fi expuse în cadrul a numeroase expoziții din Belgia și Londra.

Și-a început cariera de designer de ceramică în anul 2013 dintr-o pură întâmplare. În scurt timp cererea pentru produsele sale a crescut fapt ce a determinat-o să se dedice full-time acestei meserii. Terres De Rêves este numele dat companiei și colecțiilor sale. Creațiile sale sunt caracterizate prin simplitate și rafinament în conformitate cu dictonul englezesc ”less is more”.

Serax este un brand belgian de veselă și obiecte decorative. Design-ul original și rafinat al obiectelor sunt rezultatele colaborărilor cu artiști de renume din Belgia și din lume. Obiectele Serax sunt fabricate din materiale pure, cu linii curate, urmărind o estetică sofisticată și funcțională totodată. Vesela, în special, a atras atenția mai multor lanțuri hoteliere renumite care au decis o folosească în restaurantele proprii. În propria casă, obiectele Serax vor înnobila orice aranjament de masă de cină, unde, cu siguranță, vor face deliciul invitaților.

Filters Wishlist Menu 4 $265.00
Top