Farfurie - Dolomite - Snowman - White - mai multe modele

ISBN: 8720194836194 Categorii: Diverse. Brand: Kaemingk Stoc: Stoc limitat

Puteți plasa comenzi doar după login

Farfurii simpatice în formă de mănușă și cizmă cu om de zăpadă.

Magia Crăciunului începe de la primele decorațiuni și ornamente, globuri și lumini, toate aranjate într-un mod creativ, astfel, fiecare cameră să capete o notă de eleganță și un strop de personalitate. Imaginația joacă un rol important, de aceea, toate produsele sezoniere Kaemingk, aduc Crăciunul mai aproape, în timp ce învăluie în diverse culori fiecare casă.

Povestea Kaemingk a început în octombrie 1936. De atunci și până acum, aceștia s-au concentrat asupra tendințelor actuale și viitoare și sunt în căutarea de idei noi, modele deosebite, materiale calitative și culori contemporane. Doar în acest fel reușesc să ofere clienților accesorii casnice inovatoare, decorațiuni tematice și o poveste frumoasă pentru fiecare colț al casei.

Pasiunea celor de la Kaemingk de a uimi în mod constant lumea, i-a făcut principalul importator și exportator de decorațiuni sezoniere. În fiecare an, echipa acestora, formată din aproximativ 450 de angajați, prezintă cele mai rafinate, luxuriante și practice accesorii și decorațiuni pentru Crăciun.

Sediul central al companiei Kaemingk este situat în Aalten. Colecția Kaemingk cuprinde peste 20.000 de obiecte decorative pentru casă și grădină, având numeroase showroom-uri în peste 80 de țări, cum ar fi: Olanda, Belgia, Germania și Statele Unite.

Model: Stocking; Glove

Prețul afișat este pentru o singură bucată. Produs disponibil într-o gamă variată de modele. Vă rugăm să menționați în câmpul de observații al comenzii modelul preferat. Livrarea se va face în funcție de disponibilitate.

Culoare
Alb
Brand
Kaemingk
Tip
Farfurie
Material
Ceramica
Instructiuni Intretinere
Se poate spala in masina de spalat vase. Nu se poate utiliza in cuptorul cu microunde.
Inaltime
20.2
Latime
17.5
Grosime
3
Numar Bucati
1
Dimensiune
20.2 x 17.5 x 3 cm
Forma
Asimetric
Istoric preț pentru: Farfurie - Dolomite - Snowman - White - mai multe modele

Produse similare