Suport pentru pix - Bookaroo Pen Pouch - Chartreuse

ISBN: 5035393407506 Categorii: Diverse, Huse pentru instrumente de scris. Brand: If (That Company Called) Colecție: Bookaroo Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Suportul pentru instrumente de scris Bookaroo Pen Pouch cu elastic se atașează cu ușurință carnetelor A5 din aceeași colecție sau chiar și cărților, asigurându-vă că aveți mereu la îndemână pixul sau stiloul cu care luați notițe. Este confecționat din piele ecologică de calitate și poate conține până la trei instrumente de scris simultan.

IF este o companie care proiectează și fabrică produse inovatoare și game originale. Compania IF a fost fondată în 1996, având la bază produse inteligente, extrem de folositoare și dedicate în mod special iubitorilor de cărți, dar nu numai. Aceștia dețin colecții uimitoare de articole de papetărie, jurnale, sticky notes, marcaje, suporturi de carte, ochelari de citit, lupe, lentile Fresnel, dicționare și lămpi pentru lectură. Toate acestea au o calitate superioară și sunt potrivite și pentru cele mai rafinate gusturi.

Material
Piele ecologica
Tip
Suport instrumente de scris
Pentru
Unisex
Brand
If (That Company Called)
Colectie
Bookaroo
Culoare
Galben
Istoric preț pentru: Suport pentru pix - Bookaroo Pen Pouch - Chartreuse

Produse similare