Set 2 Masti reutilizabile - Rick & Morty

20,00 lei
La comandă
20.00
This product has not been ordered yet

Personalize product

Add the product in basket to personalize it

Local courier shipping
2 - 4 days
$16.50
UPS ground shipping
4 - 6 days
$19.00
Local pickup from store
$0.00
Product thumb
Set 2 Masti reutilizabile - Rick & Morty
20,00 lei

Categorii: Diverse

Material: Bumbac

Tip: Masca

Pentru: Unisex

Brand: Pyramid International

Colectie: Rick and Morty

Culoare: Multicolor

Țara de origine: Marea Britanie

Cod de bare: 5050293855639

Product thumb
Set 2 Masti reutilizabile - Rick & Morty
20,00 lei

Descriere

În urma sfaturilor guvernului european, va propunem o serie de masti simpatice cu două straturi, care sunt concepute pentru a liniști și a da încredere utilizatorului în timp ce ieșim afară în această perioadă dificilă. Nu este o mască de calitate medicală, însă recomandările actuale au arătat că acoperirea fetei cu material textil cum ar fi eșarfele și măștile din țesătură, ar putea fi de folos, iar aceasta gama include modele distractive și prietenoase pentru copii și adulți.

Acestea nu sunt concepute pentru a înlocui liniile directoare ale guvernului pentru distanțarea socială și sunt o măsură de protecție complementară la normele actuale care trebuie încă respectate.
Acestea nu sunt de calitate medicală și nu sunt destinate lucrătorilor din domeniul sănătății în contact cu pacienții sau pentru a respecta reglementările medicale UE / 2017/745 sau Regulamentul privind echipamentele PPE EU / 2016/425.
Fiecare mască are o căptușeală din bumbac și exterior din poliester. Sunt reutilizabile și se pot spăla până la 60 de grade. Fiecare vine ambalat într-o pungă de plastic cu insert de card și un blat.

Este refolosibilă, se spală cu detergent (la peste 40 de grade) şi se calcă la temperatură ridicată. Masca asigură filtrarea particulelor de praf grosier, a particulelor solide netoxice şi a celor lichide nevolatile. Nu asigură protecţie împotriva gazelor sau a altor substanţe volatile.

ATENŢIE!

Masca nu este sterilă, se recomandă spălarea ei înainte de utilizare.

Măştile textile din bumbac nu protejează purtătorul măştii de virusuri. Protejează mediul înconjurător şi oamenii din jur de purtătorul măştii, care poate fi infectat cu virus şi asimptomatic, oferind în primul rând o barieră fizică împotriva secreţiilor/picăturilor de la tuse/strănut. Acest produs nu este un dispozitiv medical şi nu înlocuieşte masca medicală prevăzută cu filtre speciale integrate.

Măştile din bumbac sunt recomandate pentru uz personal, nu pentru uz sau context medical.

Ministerul Sănătății subliniază că, în orice situaţie, măştile faciale protejează doar dacă sunt însoţite de spălarea frecventă a mâinilor cu săpun sau dezinfectanţi pe bază de alcool, cu o concentraţie de peste 70%.

Filters Wishlist Menu 4 $265.00
Top