Set 2 Masti reutilizabile - Looney Tunes Sylvester

ISBN: 5050293855646 Categorii: Diverse. Brand: Pyramid International Colecție: Looney Tunes Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

În urma sfaturilor guvernului european, va propunem o serie de masti simpatice cu două straturi, care sunt concepute pentru a liniști și a da încredere utilizatorului în timp ce ieșim afară în această perioadă dificilă. Nu este o mască de calitate medicală, însă recomandările actuale au arătat că acoperirea fetei cu material textil cum ar fi eșarfele și măștile din țesătură, ar putea fi de folos, iar aceasta gama include modele distractive și prietenoase pentru copii și adulți.

Acestea nu sunt concepute pentru a înlocui liniile directoare ale guvernului pentru distanțarea socială și sunt o măsură de protecție complementară la normele actuale care trebuie încă respectate.
Acestea nu sunt de calitate medicală și nu sunt destinate lucrătorilor din domeniul sănătății în contact cu pacienții sau pentru a respecta reglementările medicale UE / 2017/745 sau Regulamentul privind echipamentele PPE EU / 2016/425.
Fiecare mască are o căptușeală din bumbac și exterior din poliester. Sunt reutilizabile și se pot spăla până la 60 de grade. Fiecare vine ambalat într-o pungă de plastic cu insert de card și un blat.

Este refolosibilă, se spală cu detergent (la peste 40 de grade) şi se calcă la temperatură ridicată. Masca asigură filtrarea particulelor de praf grosier, a particulelor solide netoxice şi a celor lichide nevolatile. Nu asigură protecţie împotriva gazelor sau a altor substanţe volatile.

ATENŢIE!

Masca nu este sterilă, se recomandă spălarea ei înainte de utilizare.

Măştile textile din bumbac nu protejează purtătorul măştii de virusuri. Protejează mediul înconjurător şi oamenii din jur de purtătorul măştii, care poate fi infectat cu virus şi asimptomatic, oferind în primul rând o barieră fizică împotriva secreţiilor/picăturilor de la tuse/strănut. Acest produs nu este un dispozitiv medical şi nu înlocuieşte masca medicală prevăzută cu filtre speciale integrate.

Măştile din bumbac sunt recomandate pentru uz personal, nu pentru uz sau context medical.

Ministerul Sănătății subliniază că, în orice situaţie, măştile faciale protejează doar dacă sunt însoţite de spălarea frecventă a mâinilor cu săpun sau dezinfectanţi pe bază de alcool, cu o concentraţie de peste 70%.

Material
Bumbac
Tip
Masca
Pentru
Unisex
Brand
Pyramid International
Colectie
Looney Tunes
Culoare
Alb / Negru
Istoric preț pentru: Set 2 Masti reutilizabile - Looney Tunes Sylvester

Produse similare