91,00 lei
La comandă
91.00
This product has not been ordered yet

Personalize product

Add the product in basket to personalize it

Local courier shipping
2 - 4 days
$16.50
UPS ground shipping
4 - 6 days
$19.00
Local pickup from store
$0.00
Product thumb
Journey
91,00 lei

Categorii: Diverse, Carnete medium, Carnete jurnal domenii/tematici, Agende nedatate-planner saptamanal, Agende nedatate-planner zilnic

Material: Hartie

Tip: Jurnal

Număr pagini: 128

Țara de origine: Marea Britanie, Marea Britanie

Cod de bare: 9781529051582

Dimensiuni: H: 15,9cm | l: 21,2cm | 2,2cm

Product thumb
Journey
91,00 lei

Descriere

Primul jurnal ghidat de la Paulo Coelho, autorul cărții Alchimistul și unul dintre cei mai influenți autori ai timpului nostru.

Cu 45 de întrebări provocatoare, veți explora mintea și sufletul în timp ce faceți pace cu necunoscutul și învățați să vă ascultați dorințele inimii voastre. Evocator și intim, fiecare pagină încurajează reflecții despre frică, dragoste, recunoștință, iertare, destin și multe altele.
Journey include o introducere a autorului, o mulțime de spațiu pentru a scrie și citate din cele mai populare cărți, discursuri, interviuri și postări ale sale. Produs în mod deosebit, cu o copertă ștanțată cu folie albă și de cupru, Journey este un must-have pentru fanii acestui scriitor legendar - și pentru oricine caută un spațiu de descoperire și inspirație.

„Trebuie să obții cât mai mult din orice călătorie, pentru că până la urmă călătoria este tot ce ai. Deci, de ce să nu trăiești?” - Paulo Coelho


- Acest jurnal include unele dintre cele mai puternice și îndrăgite citate din cărțile lui Coelho, precum și reflecții noi pentru a vă ghida în călătoria dvs.
- Dispune de o copertă frumos vopsită, texturată, cu ștanțare în folie și semn de pagină

Filters Wishlist Menu 4 $265.00
Top