Toc pentru ochelari - Stay Pawsitive

ISBN: 8057711465934 Brand: I-Total Colecție: I-Total Stay Pawsitive Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Toc pentru ochelari perfect pentru iubitorii de câini, fiind ilustrat cu căței simpatici în culori vii.

De la gadget-uri la papetărie și obiecte decorative, Total Juggling este o forță creativă, de mai bine de zece ani. Total Juggling oferă produse de înaltă tehnologie și cu un design ieșit din tipar pe piața B2B, transformând toate articolele în produse funcționale, colorate și utile.

Total Juggling sunt creatorii mărcilor i-Total și i-Drink. Acest brand întruchipează angajamentul de a dezvolta concepte și gadgeturi ușor de utilizat, accesibile tuturor.

i-Drink s-a născut prin cercetare, astfel au apărut produse utile și funcționale care protejează mediul și care ajută oamenii să polueze din ce în ce mai puțin. Scopul i-Drink este de a obișnui fiecare persoană să folosească produse reutilizabile, în loc de articole de unică folosință.

i-Total s-a născut din experiența echipei pe piața articolelor de cadou. Scopul este de a transmite utilizatorilor o experiență distractivă și actuală, prin produse mereu noi, proaspete, pline de viață și inovatoare, prin care oamenii se pot exprima într-un mod original.

Grosime
3.9
Inaltime
6
Latime
16
Colectie
I-Total Stay Pawsitive
Tip
Toc pentru ochelari
Pentru
Adulti
Brand
I-Total
Tara Origine
Italia
Istoric preț pentru: Toc pentru ochelari - Stay Pawsitive