Suck It And See

ISBN: 5034202025832 An apariție: 2011 Stoc: Stoc limitat

Puteți plasa comenzi doar după login

Intr-un interviu recent pentu Barbara Ellen (Observer), Alex Turner, solistul trupei Arctic Monkeys se gandea la lucrurile care fac trupa aceasta atat de speciala. Concluzia lui a fost, ca "oricare ar fi lucrul care ne face sa sunam cum sunam, este construit in noi patru. A spus-o si Josh [Homme]:

" Orice se intampla, va suna mereu ca voi "

In acelasi fel ca si cele mai remarcabile trupe, de la Beach Boys si pana la Smiths, Arctic Monkeys au un signature sound extrem de simplu de recunoscut, indiferent ce album Arctic Monkeys am asculta. Suck It Snd See, vine doar sa confirme acest lucru: este un album pe care stii ca l-au putut pune cap la cap doar cei de la Arctic Monkeys.

Dupa experimentalul Humbug, Suck It And See readuce trupa pe traiectoria binecunoscuta, cu un sound mai pop, dar de data asta presarat cu o senzatie usor vintage a anilor 60. In acelasi timp insa, trupa cocheteaza cu acordurile rock care aduc materialului exact elementul spontan si neprevazut atat de firesc trupei.

Publicul deja s-a obisnuit cu faptul ca baietii au scris intotdeauna piese bune, insa dincolo de asta, Arctic Monkeys aduc o noua mostra a evolutiei lor, demonstrand ca diversitatea lor acustica este in continua expansiune si cu rezultate notabile. Suck It And See este o colectie splendida din cel mai inteligent pop - rock ‘n’ roll, care creste cu fiecare ascultare.

Arctic Monkeys, Suck It And See este un album distribuit in Romania exclusiv de A&A Records.

Artist
Arctic Monkeys
Casa Discuri
Domino Records
Data Publicarii
2011
Numar Discuri
1
Suport
CD
Piese

1. She's Thunderstorms

2. Black Treacle

3. Brick by Brick

4. The Hellcat Spangled Shalalala

5. Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair

6. Library Pictures

7. All My Own Stunts

8. Reckless Serenade

9. Piledriver Waltz

10. Love Is a Laserquest

11. Suck It and See

12. That's Where You're Wrong

Cod
AA5034202025825
Istoric preț pentru: Suck It And See