Slash

ISBN: 0016861779528 Categorii: Roadrunner. An apariție: 2010 Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Slash, unul dintre cei mai buni chitaristi ai tuturor timpurilor lanseaza primul sau album solo – Slash& Friends!

Slash a dorit sa colaboreze pentru acest album cu diversi artisti, astfel ca si-a alcatuit o lista cu cei pe care ii vroia alaturi pentru aceasta aventura muzicala.
Daca majoritatea celor care se aflau pe lista sa puteau spune nu cu usurinta, fiind nume consacrate in industria muzicala, nici unul dintre ei nu a refuzat propunerea de colaborare si in acest mod luat fiinta un album cu adevarat exceptional.
Printre cei care au acceptat aceasta provocare se afla Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Kid Rock, Dave Grohl, Fergie si multi altii.

Pentru acest album Slash a petrecut aproape un an intr-un studio din Hollywood, unde a inregistrat cu producatorul Eric Valentine (cel care a colaborat cu nume mari incepand cu Queens of the Stone Age pana la The All-American Rejects si Nickel Creek), basistul Chris Chaney (Jane’s Addiction) si bateristul Josh Freese.
Printre artistii care ii puteti auzi pe acest album se afla: Ian Astbury, Lemmy Killmeister, Chris Cornell, Duff McKagan, Maroon Five’s Adam Levine, Alter Bridge’s Myles Kennedy, Wolfmother’s Andrew Stockdale, Avenged Sevenfold’s M Shadows si Rocco De Luca.
Piesele acopera toate starile posibile, incepand cu nota mai intunecata si mai seducatoare a primei piese Ghost (Astbury). Urmeaza Beautiful Dangerous” (Fergie) si “I Hold On” (Kid Rock), track care duce conceptul de rock ‘n’ roll –ul mult mai departe.
Piesa “Watch This” ii aduce in prim-plan pe Slash, McKagan si Grohl, iar urmatoarele trei piese dezvaluie ceva din personalitatea a trei legende rock “Crucify the Dead” (Ozzy), “Doctor Alibi” (Lemmy) si “We’re All Gonna Die” (Iggy).

“A fost o onoare pentru mine sa ii am alaturi pe acesti oameni”, spunea Slash. “Cativa dintre ei imi sunt eroi de cand eram mai tanar. Toti au venit pentru a se simti bine, dar am fost impresionat de faptul ca au fost cu adevarat constiinciosi si au vrut sa-si faca treaba bine.”

Artist
Slash
Casa Discuri
Roadrunner
Data Publicarii
2010
Numar Discuri
1
Suport
CD
Piese

1.'Ghost' (featuring Ian Astbury)
2.'Beautiful Dangerous' (featuring Fergie)
3.'Nothing To Say' (featuring M Shadows)
4.'Crucify The Dead' (featuring Ozzy Osbourne)
5.'Promise' (featuring Chris Cornell)
6.'By The Sword' (featuring Andrew Stockdale)
7.'Doctor Alibi' (featuring Lemmy)
8.'Saint Is A Sinner Too' (featuring Rocco De Luca)
9.'Watch This' (featuring Dave Grohl and Duff McKagan)
10.'I Hold On' (featuring Kid Rock)
11.'Gotten' (featuring Adam Levine)
12.'We're All Gonna Die' (featuring Iggy Pop)
13.'Starlight' (featuring Myles Kennedy)

Istoric preț pentru: Slash

Produse similare