Rough Guide to Buddy Holly & The Crickets

ISBN: 0605633135527 Categorii: World Music Network. An apariție: 2017 Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Buddy Holly and The Crickets
Casa Discuri
Data Publicarii
Numar Discuri
Format Audio

1. Rave on
2. Not Fade Away
3. Everyday
4. Peggy Sue
5. That’Ll Be the Day
6. It Doesn’T Matter Anymore
7. It’S So Easy
8. Oh Boy!
9. Well All Right
10. Words of Love
11. Heartbeat
12. Learning the Game
13. Crying Waiting Hoping
14. Maybe Baby
15. Blue Days Black Nights
16. Ting a Ling
17. Rock Me My Baby
18. Think It Over
19. Peggy Sue Got Married
20. True Love Ways
21. Listen to Me
22. Moondreams
23. Modern Don Juan
24. Raining in My Heart
25. Love Me
26. You Are My One Desire
27. You’Re So Square (Baby I Don’T Care)

Istoric preț pentru: Rough Guide to Buddy Holly & The Crickets

Produse similare