Forevermore

ISBN: 8024391050927 Categorii: Frontiers Records. An apariție: 2011 Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Forevermore este cel de-al unsprezecelea album de studio semnat de Whitesnake, si a fost lansat deja pe 11 martie in Japonia, lansarea europeana urmand sa se produca pe 25 martie, iar cea americana pe 29. Materialul va avea si o editie pe vinyl, editia speciala numita Snake Pack urmand sa apara exclusiv in Anglia , augmentata cu doua bonus live tracks, o revista de 132 de pagini. Cele doua piese bonus sunt de fapt un teaser pt albumul Live at Donington 1990 care va fi lansat in vara acestui an, cand trupa se va afla in turneul mondial de promovare pentru Forevermore
Acest ultim material semnat Whitesnake este un album melodic plin de pasiune, cu un sound fara bariere, mai putin emfatic si cu atat mai mult inchegat. Un album care graviteaza in jurul vocii inconfundabile a lui David Coverdale, care nu a pierdut nimic din substanta hard rock , fara sa-i lipseasca subtilitatea si caldura unor balade dar si accesibilitatea prietenoasa la care doar piesele pop acced.
Noul album este produs si mixat de David Coverdale, Dough Aldrich si Michael Mc Intyre in Studiourile Snakebyte si Grumblenott & Villas in Nevada si California.
Alaturi de David Coverdale pe acest material ii intalnim si pe membrii trupei : Dough Aldrich- chitara, Reb Beach ( Winger, Alice Cooper )- chitara si backing vocals, Brian Ticky( Ozzy Osbourne, Billy Idol, Foreigner )- tobesi percutie si Michael Devin ( Kenny Wayne Shepperd , Lynch Mob )bass si backing vocals.
Desi nu canta pe album, li se va alatura pentru turneul mondial de promovare si Brian Ruedy – keyboards si backing vocals

Artist
Whitesnake
Data Publicarii
2011
Numar Discuri
1
Bonus

Bonus track:
14. Whipping Boy Blues (Swamp Mix)
 

Suport
CD
Limba Interpretare
Engleza
Piese

1. Steal Your Heart Away
2. All Out of Luck
3. Love Will Set You Free
4. Easier Said Than Done
5. Tell Me How
6. I Need You (Shine a Light)
7. One of These Days
8. Love and Treat Me Right
9. Dogs in the Street
10. Fare Thee Well
11. Whipping Boy Blues
12. My Evil Ways
13. Forevermore

Cod
AA8024391050927
Istoric preț pentru: Forevermore

Produse similare