38,61 lei
La comandă
38.61
This product has not been ordered yet

Personalize product

Add the product in basket to personalize it

Local courier shipping
2 - 4 days
$16.50
UPS ground shipping
4 - 6 days
$19.00
Local pickup from store
$0.00
Product thumb
Cloud
38,61 lei

Categorii: Clouds Productions

Artist: Aylin

Casa de discuri: A&A Records

Data publicării: 2013

Număr discuri: 1

Suport: CD

Format audio: Stereo

Cod de bare: 1000019001820

Product thumb
Cloud
38,61 lei

Descriere

Reintoarsa la prima ei dragoste muzica, Aylin a imbratisat un nou stil muzical care i se potriveste de minune. La 11 aprilie artista a lansat si primul album pop-jazz, intitulat "Cloud".

“Cloud” este un album jazz-pop, produs de label-ul lui Aylin, Clouds Production, ce contine 9 piese semnate de compozitorii Alex Burcea, Elena Morosanu, Ciprenko şi Christie şi Bazooka de la Moonlight Breakfast şi un bonus track, Better, piesa cantata de Vicky Red împreună cu Aylin.

Aylin şi-a început cariera în trupa Pops, formată în urma unui reality show. După acea perioadă, Aylin a schimbat stilul abordat. A adunat în jur instrumentişti de jazz şi a început să cânte standarde de jazz, romanţe franţuzeşti sau româneşti, reinterpretari de piese turceşti, prin cluburi de jazz din ţară. În 2012, s-a hotărât să-şi facă propriul album de muzica jazz-pop, cu piese compuse special pentru ea de catre Bazooka şi Christie de la Moonlight Breakfast, Alex Burcea de la Mandinga, Elena Moroşanu şi Ciprenko.

Primul single de pe album, “Cloud”, a fost lansat în noiembrie 2012, împreună cu un videoclip semnat de Razvan Marinescu. Cel de-al doilea single de pe album, “Chemistry”, beneficiază de un videoclip lansat pe 1 Aprilie 2013

Aylin –Cloud este un album distribuit in exclusivitate pentru Romania de A&A Records pe CD cat si in format digital.

 

Filters Wishlist Menu 4 $265.00
Top