Blocaj in Verde

ISBN: 1000016070720 Categorii: A&A Rec. Stoc: Stoc limitat

Puteți plasa comenzi doar după login

Noul album vine exact în momentul în care Pragu’ de Sus adună 10 ani de existență. Sunt ani în care am pornit studențește, cu avântul și nebunia specifice vârstei, urmând ca pe parcurs, odată cu muzica din noi, să ne crească aripi și să zburăm alături de artiștii pe care la început îi admiram de departe.

Avem 11 cântece noi, printre care veți recunoaște piesa “Șeful”, o preluare inedită după Alexandru Andrieș. Îi mulțumim pentru că și-a dat acceptul fără nici un fel de rezerve! Maniera proprie de interpretare a avut un real succes în concerte, motiv pentru care am introdus cântecul pe album, alături de cele 10 compoziții proprii.
Am reușit să realizăm și un videoclip pentru "Blocaj în verde", piesa-titlu a albumului.

Veți regăsi în acest disc o maturitate artistică a Pragului de Sus, o îmbinare de teme profunde cu idei care bine dispun și care se lipesc ușor de public. Am pus accent pe calitatea orchestrațiilor și pe diversitate, preferând să colaborăm cu mai mulți artiști. Le mulțumim pentru implicare și se cade să amintim aici întreaga echipă:

Muzica: Bârcean Călin Versurile: Bârcean Călin (1, 2, 4, 8, 9, 11) Octavian Goga (3, 5) Zaharia Stancu (6) La piesa “Șeful”, muzica și versurile: Alexandru Andrieș / black crow music productions Înregistrările au fost realizate în studioul Uțu Pascu Timișoara, în perioada august - octombrie 2012. Mixaj: Uțu Pascu. Masterizare: Dan Griober

Artist
Pragu' de sus
Casa Discuri
A&A Records
Numar Discuri
1
Suport
CD
Format Audio
Stereo
Piese

01. Blocaj în verde
02. Clipele trăite
03. Oblonul
04. Nu uita de lumină
05. Zadarnic
06. Dac-ai veni
07. Șeful
08. Fără liniște
09. Cântec de viață
10. Dincolo de zid
11. Departe de final

Cod
1000016070720
Istoric preț pentru: Blocaj in Verde

Produse similare