Am o casuta mica

ISBN: 1000019002124 An apariție: 2014 Stoc: Stoc limitat

Puteți plasa comenzi doar după login

GAȘCA ZURLI, cea mai iubită trupă pentru copii din România, a pregătit tuturor Zurlifanilor o surpriză de proporții: lansarea CD-ului AM O CĂSUȚĂ MICĂ, pe care a adunat cele mai noi și iubite cântece ale Găștii și, bineînțeles, super-hitul Am o căsuță mică! CD-ul conține 10 piese, cântece originale compuse si orchestrate de Cornel Sorian, pe versuri de Mirela Retegan și este distribuit de A&A Records.
De la lansarea din vara anului trecut, cântecul “Am o căsuță mică” a devenit un adevărat imn al copiilor și părinților. Cu toții ştiu versurile, coregrafia, iar filmarea de pe Youtube a adunat până acum 500.000 de vizualizări. După spectacol, Gașca ZURLI, împreună cu prietenii de la Radio ZU și cu toți Zurlifanii va filma videoclipul super hitului Am o căsuță mică!
Odată cu lansarea CD-ului, prietenii din Gașca Zurli joacă spectacolul Am o căsuță mică, o poveste interactivă, plină de energie și culoare, cântece și veselie. Timp de o oră, copiii şi părinţii cântă şi dansează împreună cu Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel, Truli și cel mai nou membru al Găștii, constructorul Yuppi. Tura Vura se va confrunta, ca întotdeauna, cu o sală protejată de Zâna Bună.
Gaşca Zurli are nevoie de o căsuţă în care să locuiască toate animăluţele de pluş prietene. Aceasta se construieşte chiar sub ochii celor mici, iar Tura Vura vine să o strice. Prietenii din Gașcă, ajutați de copiii din sală, reușesc să o sperie, ademenind-o cu mâncare sănătoasă – tocaniţă de legume şi salată de fructe. Tura Vura, vrăjitoarea care mănâncă numai cartofi prăjiţi şi ciocolată, este nevoită să promită cu degetul pe nasuc că o să mănânce sănătos dacă vrea să fie primită în Căsuţa Zurli. Zâna Bună le dă o mână de ajutor celor din Gaşcă și le înfrumusețează căsuța cu steluța ei norocoasă. Un spectacol despre prietenie, despre munca în echipă, despre iertare şi despre bucuria de a fi împreună.
Distribuţia: Vero Căliman – Fetiţa Zurli, Alex Stama – Clopoţel, Gabi Plopan – Zâna Bună, Răzvan Marina – Truli, Marius Petrescu – Zdrăngănel, Alex Tcaci – Yuppi şi Mirela Retegan – Tanti Prezentatoarea.
 

Artist
Gasca Zurli
Casa Discuri
A&A Records
Data Publicarii
2014
Numar Discuri
1
Suport
CD
Format Audio
Stereo
Piese

Gaşca Zurli 1 02:58
Ursuleţul Martinel 2 02:53
Yupi Ya Ya Yupi Yupi Ya 3 02:17
Aşa cânta Micul Greieraş 4 01:40
Ce petrecere frumoasă 5 01:50
În pădurea cu alune 6 01:33
Anotimpurile 7 02:59
Nu ma duc la gradiniţă 8 01:54
Am o căsuţă mică 9 02:20
Cine stie 10 02:04
 

Cod
1000019002124
Istoric preț pentru: Am o casuta mica