Stilou - Moleskine x Kaweco - Fountain - Size M Nib - Blue

ISBN: 8056598854923 Categorii: Diverse, Stilouri in giftbox. Brand: Moleskine Colecție: Moleskine x Kaweco Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Un stilou elegant cu penița placată cu aur, care amintește de o perioadă în care viitorul nu era încă scris. Stilourile Moleskine x Kaweco te poartă cu gândul la acest viitor larg deschis.

Rezervă de cerneală inclusă. Culoare: albastru.

Kaweco este o companie germană care produce instrumente de scris fantastice din 1883. În calitate de mărci, Moleskine și Kawec, împărtășesc povești paralele cu același entuziasm pentru design și credință în puterea scrisului de mână.

Marca Moleskine a fost înființată în 1997, readucând la viață legendarul caiet folosit de artiști și gânditori în ultimele două secole, precum Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Ernest Hemingway și Bruce Chatwin.

Astăzi, Moleskine identifică o vastă colecție de obiecte de papetărie, carnete, agende, jurnale, instrumente de scris, accesorii și ghiozdane. Acestea formează un ecosistem de instrumente și accesorii, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate.

Tip Produs
Fara mecanism
Culoare Scriere
Albastru
Culoare Corp
Albastru
Recomandat Pentru
Patroane
Material Varf
Otel
Brand
Moleskine
Tip
Stilou
Inaltime
14.5
Material
Plastic
Grosime Scriere
Mediu
Stil
Cu capac
Colectie
Moleskine x Kaweco
Instrument De Scris Pentru
Dreptaci, Stangaci
Tara Origine
Germania
Istoric preț pentru: Stilou - Moleskine x Kaweco - Fountain - Size M Nib - Blue

Produse similare