Creion - Maps

ISBN: 8051128666458 Categorii: Creioane. Brand: I-Total Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Creion clasic potrivit pentru idei creative. Acesta este confecționat din lemn rezistent cu mină din grafit.

De la gadget-uri la papetărie și obiecte decorative, Total Juggling este o forță creativă, de mai bine de zece ani. Total Juggling oferă produse de înaltă tehnologie și cu un design ieșit din tipar pe piața B2B, transformând toate articolele în produse funcționale, colorate și utile.

Total Juggling sunt creatorii mărcilor i-Total și i-Drink. Acest brand întruchipează angajamentul de a dezvolta concepte și gadgeturi ușor de utilizat, accesibile tuturor.

i-Drink s-a născut prin cercetare, astfel au apărut produse utile și funcționale care protejează mediul și care ajută oamenii să polueze din ce în ce mai puțin. Scopul i-Drink este de a obișnui fiecare persoană să folosească produse reutilizabile, în loc de articole de unică folosință.

i-Total s-a născut din experiența echipei pe piața articolelor de cadou. Scopul este de a transmite utilizatorilor o experiență distractivă și actuală, prin produse mereu noi, proaspete, pline de viață și inovatoare, prin care oamenii se pot exprima într-un mod original.

Brand
I-Total
Tip Produs
Fara mecanism
Culoare Scriere
Gri
Recomandat Pentru
Oricine
Instrument De Scris Pentru
Dreptaci, Stangaci
Material
Lemn
Culoare Corp
Bej
Inaltime
17.5
Latime
0.7
Greutate
10
Istoric preț pentru: Creion - Maps

Produse similare