Set pentru cocktail - Sexy Cocktails

ISBN: 3662051007567 Categorii: Quai Sud. Brand: Quai Sud Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Sexy on the beach cocktail mix - zahar din trestie, bucati de ananas bucati de merisor, coaja de portocala, petale de trandafir, aroma de piersica vie.
Mod de preparare: Lasati amestecul la macerat timp de 48 ore in 70 cl votca. Filtrati.
Recomandari de degustare: refrigerat, cu suc de portocala.
Tropical Kamasutra Cocktail - zahar din trestie, ananas, papaya, banane, capsuni, ghimbir, aroma de cireste, aroma naturala de ananas.
Mod de preparare: Lasati amestecul la macerat timp de 48 ore in 70 cl rom alb. Agitati, apoi filtrati. Pentru un long drink, adaugati suc din fructe exotice (mango, banane, ananas, portocale) sau simplu cu 1/4 limeta
Sex Appeal Mix - zahar din trestie, bucati de merisoare, nuca de cocos, decor de patiserie in forma de inima
Mod de preparare: Lasati amestecul la macerat 48 ore in 70cl gin. Agitati si filtrati. Poate fi savurat cu suc de fructe sau simplu cu 1/4 limeta.
"Sexy Queen" Cocktail Mix - zahar din trestie, bucati de mango, coji de lamaie, iasomie, frunze de portocal amar, aroma naturala de limeta si mango.
Mod de preparare: Lasati amestecul la macerat timp de 48 ore in 70 cl rom alb. Filtrati.
Recomandari de degustare: ca ti'punch cu 1/4 limeta sau bautura lunga cu suc de fructe sau limonada. Delicios cu apa minerala
Sugestii de prezentare: 1L de "Sexy Queen" + 4 la 6L suc de fructe intr-un bol elegant.
Black Mamba Cocktail Mix - zahar din trestie, papaya, ananas, nuca de cocos, felii de banana, arome naturale de ananas si banana.
Mod de preparare: Lasati amestecul la macerat timp de 48 ore in 70cl rom alb. Agitati, apoi filtrati. Pentru o bautura lunga, adaugati suc de fructe exotice, cola sau suc de capsuni.

Brand
Quai Sud
Greutate
400 g
Numar Bucati
5
Istoric preț pentru: Set pentru cocktail - Sexy Cocktails

Produse similare