Set 4 amestecuri pentru cocktail - Cocktails du monde

ISBN: 3662051009370 Categorii: Quai Sud. Brand: Quai Sud Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Setul conține 4 amestecuri pentru cocktailuri: Gin tonic, Mojito, Mai Taï și Ti'punch.

Ingrediente:

  • Amestecul Gin tonic: ienupăr 45,7%, coriandru, scorțișoară, coajă de portocală, lemongrass, petale de trandafir, anason stelat, ardei sălbatic.
Se lasă la macerat 24 de ore în 60 cl de vodcă. Filtru. Savurați ca atare sau folosiți ca bază în cocktailurile dvs. de gin. Gin tonic: într-un pahar, turnați 3 cl de gin pe un pat de cuburi de gheață apoi completați cu tonic.
  • Amestecul Mojito Tradicional: zahăr din trestie, coajă de lămâie, mentă, aromă naturală de lime, acidifiant: acid citric, aromă naturală de mentă.

Se lasa la macerat 1 ora in 25 cl rom alb. Se amestecă, se filtrează și apoi se adaugă 1 litru de apă gazoasă. Adăugați gheață pisată și consumați rapid.

  • Amestecul Mai Taï: zahăr din trestie, șofran, coajă de lămâie, petale de floare de portocal, acid citric, aromă naturală 0,1% aromă de migdale dulci, aromă naturală 0,1% aromă de lime, culori: E110, E102, aromă naturală de mentă.

Se lasa la macerat 48 de ore in 70 cl rom alb. Se agită apoi se filtrează.

  • Amestecul Ti’Punch: nucă de cocos 36,5%, banane 24,3% (banane, ulei de cocos, zahăr, arome), papaya (papaya, zahăr din trestie, E220 (sulfit)), mango (mango, zahăr, acid citric, E220 (sulfit)), ananas (ananas, zahăr, acid citric).

Brand
Quai Sud
Greutate
215 g
Tip
Amestec Cocktail
Alergeni
Posibile urme de nuci, susan, mustar, gluten, lapte, soia.
Tara Origine
Franta
Ocazie
Orice ocazie
Dieta Speciala
Nu
Numar Bucati
4
Istoric preț pentru: Set 4 amestecuri pentru cocktail - Cocktails du monde

Produse similare