Biscuiti asortati si bezele cu zmeura - Les Petits Fours

ISBN: 3585730002267 Categorii: Diverse. Brand: La Sablesienne Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

In aceasta cutie minunata din metal, cu design sobru, gasiti biscuiti asortati (biscuiti sable cu migdale, limbi de pisica, biscuiti cu pepite de ciocolata si portocale) si bezele de zmeura, perfecti pentru a fi savurati alaturi de ceai sau cafea.

In universul gurmand al atelierului La Sablesienne, accentul este pus pe ingredientele naturale, fara conservanti, coloranti sau arome artificiale. Folosind tehnici artizanale si retete traditionale din patiseria franceza, La Sablesienne gateste celebrii biscuitii sable "pur beurre" precum si alte bunataturi: bezele, pricomigdale, piscoturi, fondante...
Biscuitii sunt inca impachetati de mana in atelierul francez, in cutii de colectie.

Brand
La Sablesienne
Continut
BISCUITI SABLE CU MIGDALE: faina de grau, unt proaspat 19.3%, zahar, migdale 11.3%, oua, sare, lapte praf, bicarbonat de sodiu; BAZELE DE ZMEURA: zahar, albus de ou, pepite de zmeura 11%; LIMBI DE PISICA: faina de grau, unt proaspat 25%, zahar, oua, aroma naturala de vanilie; BISCUITI CU PEPITE DE CIOCOLATA SI PORTOCALE: faina de grau, unt proaspat, zahar, ou, pepite de ciocolata 6.6%, pepite de portocale 3.3%, aroma naturala de portocale 0.3%.
Greutate
325 g
Tip
Biscuiti
Tara Origine
Franta, Franta
Tip Produs
Biscuiti
Ocazie
Aniversari
Ambalaj
Cutie din metal
Dieta Speciala
Nu
Istoric preț pentru: Biscuiti asortati si bezele cu zmeura - Les Petits Fours