Briceag multifunctional - Many Hands Make Light Work

ISBN: 5055923747520 Categorii: Wild& Wolf. Brand: Gentlemen's Hardware Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Briceag multifinctional cu finisaj titan pentru extra rezistenta si maner de lemn, Gentlemen's Hardware No. 272, cu aspect clasic, util pentru iesirile dumneavoastra in natura, calatorii sau chiar acasa.

Indeplineste 7 functii:

1. desfacator conserve / surubelnita in minus 3mm

2. cutit

3. pila unghii

4. desfacator sticle

5. tirbuson / surubelnita in minus 5mm

Gentlemen's Hardware este un brand Wild & Wolf care concepe și produce articole de calitate superioară, durabile și funcționale pentru aventurile din viața de zi cu zi. Gândite pentru orășeni și aventurieri, această colecție populară include unelte multifunționale, accesorii de îngrijire pentru bărbați, produse pentru ieșirile în natură, gadgeturi esențiale și altele.

Wild + Wolf este o companie britanica, infiintata in anul 2005, in orasul Bath. Inzestrati cu multa pasiune, idei creative si inovatoare, scopul lor este de a crea cadoul perfect pentru orice ocazie. Gama lor de produse se extinde de la diverse ustensile si gadgeturi, la produse de papetarie, accesorii chic, decoratiuni pentru casa, jocuri si jucarii. In aprile 2018 compania e fost recompensata cu unul din cele mai ravnite premii in domeniul de business din Marea Britanie - The Queen’s Award for Enterprise: International Trade.


Brand
Gentlemen's Hardware
Tip Produs
Unealta multifunctionala
Material
Metal / Lemn
Inaltime
15
Latime
7
Grosime
3
Tara Origine
China
Istoric preț pentru: Briceag multifunctional - Many Hands Make Light Work

Produse similare