Suport lumanare - Tealightholder Glass Golden Decoration - doua culori - pret pe bucata

ISBN: 8720194739785 Categorii: Diverse. Brand: Kaemingk Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Prețul afișat este pentru o singură bucată. Produs disponibil în două culori. Vă rugăm să menționați în câmpul de observații al comenzii culoarea preferată. Livrarea se va face în funcție de disponibilitate.

Magia Crăciunului începe de la primele decorațiuni și ornamente, globuri și lumini, toate aranjate într-un mod creativ, astfel, fiecare cameră să capete o notă de eleganță și un strop de personalitate. Imaginația joacă un rol important, de aceea, toate produsele sezoniere Kaemingk, aduc Craciunul mai aproape, în timp ce învăluie în diverse culori fiecare casă.

Povestea Kaemingk a început în octombrie 1936. De atunci și până acum, aceștia s-au concentrat asupra tendințelor actuale și viitoare și sunt în căutarea de idei noi, modele deosebite, materiale calitative și culori contemporane. Doar în acest fel reușesc să ofere clienților accesorii casnice inovatoare, decorațiuni tematice și o poveste frumoasă pentru fiecare colț al casei.

Pasiunea celor de la Kaemingk de a uimi în mod constant lumea, i-a făcut principalul importator și exportator de decorațiuni sezoniere. În fiecare an, echipa acestora, formată din aproximativ 450 de angajați, prezintă cele mai rafinate, luxuriante și practice accesorii și decorațiuni pentru Crăciun.

Sediul central al companiei Kaemingk este situat în Aalten. Colecția Kaemingk cuprinde peste 20.000 de obiecte decorative pentru casă și grădină, având numeroase showroom-uri în peste 80 de țări, cum ar fi: Olanda, Belgia, Germania și Statele Unite.


Brand
Kaemingk
Tip
Suport lumanare
Material
Sticla
Inaltime
9
Latime
8
Forma
Rotund
Tara Origine
Olanda
Culoare
Multicolor
Istoric preț pentru: Suport lumanare - Tealightholder Glass Golden Decoration - doua culori - pret pe bucata

Produse similare