Kit origami - Washi Patterns

ISBN: 9780804853606 Categorii: Diverse, Tuttle. Brand: Tuttle Publishing Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Acest pachet conține 200 de coli pentru origami cu modele inspirate din Washi tradițional japonez si instrucțiuni pas cu pas pentru 6 proiecte origami ușor de realizat. Include 12 modele unice, iar colile colorate față-verso au dimensiunea de 15 x 15 cm fiecare.

În japoneză, wa înseamnă „japonez”, iar shi înseamnă „hârtie”. Meșteșugul de a realiza hârtie washi face parte din patrimoniul cultural imaterial, fiind inclus în patrimoniul UNESCO.

Tuttle Publishing a fost înființată în 1948 în Rutland, Vermont și Tokyo, Japonia. Astăzi este considerată o o editură cu rădăcini în cultura, limba și istoria asiatică.

De la fondarea sa în 1948, Tuttle Publishing a publicat peste 6.000 de cărți și 150 de titluri noi în fiecare an, subiectele predilecte fiind limbile asiatice, gastronomia asiatică, grădinărit și aranjamente florale, meșteșuguri și origami, cărți pentru copii, arte marțiale, literatură asiatică, jocuri și romane grafice, istorie și cultură asiatică, sănătate și fitness, dezvoltare personală și religie orientală, artă asiatică și obiecte de colecție, design interior și arhitectură, ghiduri de călătorie, hărți și cărți de afaceri.

Brand
Tuttle Publishing
Tip
Origami
Material
Hartie
Inaltime
15.2
Latime
15.2
Greutate
340 g
Forma
Patrat
Tara Origine
SUA
Culoare
Multicolor
Istoric preț pentru: Kit origami - Washi Patterns

Produse similare