Instalatie decorativa - Micro LED Flex String Lights Warm White - Outdoor

ISBN: 8720194630136 Categorii: Diverse. Brand: Kaemingk Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Ghirlandă cu 80 de LED-uri cu lumină caldă albă, cablu verde și o lungime de 6 m. Are 8 funcții cu efect de sclipire.

Magia Crăciunului începe de la primele decorațiuni și ornamente, globuri și lumini, toate aranjate într-un mod creativ, astfel, fiecare cameră să capete o notă de eleganță și un strop de personalitate. Imaginația joacă un rol important, de aceea, toate produsele sezoniere Kaemingk, aduc Craciunul mai aproape, în timp ce învăluie în diverse culori fiecare casă.

Povestea Kaemingk a început în octombrie 1936. De atunci și până acum, aceștia s-au concentrat asupra tendințelor actuale și viitoare și sunt în căutarea de idei noi, modele deosebite, materiale calitative și culori contemporane. Doar în acest fel reușesc să ofere clienților accesorii casnice inovatoare, decorațiuni tematice și o poveste frumoasă pentru fiecare colț al casei.

Pasiunea celor de la Kaemingk de a uimi în mod constant lumea, i-a făcut principalul importator și exportator de decorațiuni sezoniere. În fiecare an, echipa acestora, formată din aproximativ 450 de angajați, prezintă cele mai rafinate, luxuriante și practice accesorii și decorațiuni pentru Crăciun.

Sediul central al companiei Kaemingk este situat în Aalten. Colecția Kaemingk cuprinde peste 20.000 de obiecte decorative pentru casă și grădină, având numeroase showroom-uri în peste 80 de țări, cum ar fi: Olanda, Belgia, Germania și Statele Unite.

Brand
Kaemingk
Tip
Decoratiune Craciun
Material
Plastic
Inaltime
600
Forma
Asimetric
Tara Origine
Olanda
Culoare
Verde
Istoric preț pentru: Instalatie decorativa - Micro LED Flex String Lights Warm White - Outdoor

Produse similare