Oglinda compacta - Yes Studio Pocket Mirror (mai multe modele)

59,00 lei
La comandă
59.00
This product has not been ordered yet

Personalize product

Add the product in basket to personalize it

Local courier shipping
2 - 4 days
$16.50
UPS ground shipping
4 - 6 days
$19.00
Local pickup from store
$0.00
Product thumb
Oglinda compacta - Yes Studio Pocket Mirror (mai multe modele)
59,00 lei

Categorii: Diverse

Material: Metal

Brand: Wild & Wolf

Colectie: Yes Studio

Tip: Oglinda compacta

Pentru: Femei

Țara de origine: Marea Britanie

Cod de bare: 5055923774663

Dimensiuni: H: 7.8cm | l: 7.8cm

Product thumb
Oglinda compacta - Yes Studio Pocket Mirror (mai multe modele)
59,00 lei

Descriere

Oglindă compactă dublă, ideală pentru orice poșetă și extrem de utilă în momentele în care vrei să te asiguri că look-ul tău este impecabil.

Preț pe bucată. Produs disponibil în mai multe modele. Vă rugăm să menționați în câmpul de observații al comenzii modelul preferat.
Livrarea se va face în funcție de disponibilitate.

Yes Studio este o colecție Wild & Wolf. Povestea Yes Studio este povestea unei senzații...senzația zilei de vineri. Este acea senzație care insuflă viață, care ridică moralul, care ne umple de energie. Este gândul acela care ne spune că săptămâna de lucru s-a încheiat și în sfârșit putem fi în totalitate noi înșine.

Înființat în 2018, Yes Studio este un grup de designeri cu sediul în Marea Britanie, care concep și produc o gamă de accesorii de îngrijire personală, papetărie, produse necesare pentru călătorit și cadouri.

Wild & Wolf este o companie britanică, înființată în anul 2005, în orașul Bath. Inzestrați cu multă pasiune, idei creative și inovatoare, scopul lor este de a crea cadoul perfect pentru orice ocazie. Gama lor de produse se extinde de la diverse ustensile și gadgeturi, la produse de papetarie, accesorii chic, decorațiuni pentru casă, jocuri și jucarii. În aprile 2018 compania e fost recompensată cu unul din cele mai râvnite premii în domeniul de business din Marea Britanie - The Queen’s Award for Enterprise: International Trade.

Filters Wishlist Menu 4 $265.00
Top