
Anne Robinson, Karen Saxby
Produs disponibil in mai multe culori. Livrarea se va face in functie de disponibilitate.
Ceaiul verde este prin excelenta o bautura orientala. Cultivat si folosit la inceput ca remediu impotriva multor afectiuni, va fi amestecat apoi cu flori si fructe pentru a se obtine o bautura deosebit de savuroasa.
Apogeul il va atinge insa cand, in China si apoi in Japonia, servitul ceaiului se va transforma intr-un ritual ce va fi ridicat la rang de arta. incercati sa descoperiti fiecare nuanta si sa recunoasteti fiecare aroma din buchetul ceaiului.
Ceai verde si ceai alb, bucati de papaya si ananas (papaya, ananas, zahar, acid citric, clorura de calciu), flori de nalba albastra, petale de trandafir, bucati de capsuni, granule de zmeura (sirop de glucoza, zahar, zmeura, alginat de sodiu).
Se aduce apa la temp. de fierbere, se lasa sa se raceasca 2-3 min, se adauga 1 lingurita (2.5g) de ceai / cana si se lasa la infuzat 2 min. Se serveste cu miere.
Anne Robinson, Karen Saxby
Anne Robinson, Karen Saxby
H.Q. Mitchell
E. L. James
Gayle Forman
Gayle Forman