
Anne Robinson, Karen Saxby
Mult timp s-a crezut ca ceaiul negru si ceaiul verde provin din plante diferite. In realitate, ceaiul negru este tot un produs al Cameliei sinensis, supus insa unor metode de prelucrare diferite, la care se adauga un proces suplimentar, cel al fermentarii. Ceaiul negru este bogat in teina si are o aroma mult mai puternica decat a celorlalte varietati de ceai; este de aceea cel mai potrivit pentru cei obisnuiti cu cafeaua si mai putin sensibili la aromele ceaiurilor verzi sau semifermentate.
Ceai negru si verde, petale de floarea soarelui, flori de iasomie, aroma de piersica si lychee.
Se aduce apa la temp. de fierbere, se adauga 1 lingurita (2.5g) de ceai / cana si se lasa la infuzat 3-5 min. Se serveste cu zahar.
Anne Robinson, Karen Saxby
Anne Robinson, Karen Saxby
H.Q. Mitchell
E. L. James
Gayle Forman
Gayle Forman