Cana - Grey Cat

ISBN: 8057711468911 Brand: I-Total Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Această cană din ceramică are un design deosebit și o strălucire aparte.

De la gadget-uri la papetărie și obiecte decorative, Total Juggling este o forță creativă, de mai bine de zece ani. Total Juggling oferă produse de înaltă tehnologie și cu un design ieșit din tipar pe piața B2B, transformând toate articolele în produse funcționale, colorate și utile.

Total Juggling sunt creatorii mărcilor i-Total și i-Drink. Acest brand întruchipează angajamentul de a dezvolta concepte și gadgeturi ușor de utilizat, accesibile tuturor.

i-Drink s-a născut prin cercetare, astfel, au apărut produse utile și funcționale care protejează mediul înconjurător și care ajută oamenii să polueze din ce în ce mai puțin. Scopul i-Drink este de a obișnui fiecare persoană să folosească produse reutilizabile, în loc de articole de unică folosință.

i-Total s-a născut din experiența echipei pe piața articolelor de cadou. Scopul este de a transmite utilizatorilor o experiență distractivă și actuală, prin produse mereu noi, proaspete, pline de viață și inovatoare, prin care oamenii se pot exprima într-un mod original.

Brand
I-Total
Tip
Cana
Tip Produs
Fara infuzor
Material
Ceramica
Capacitate
295 ml
Utilizat Pentru
Cafea
Culoare
Gri
Instructiuni Intretinere
Se poate spala in masina de spalat vase. Se poate utiliza in cuptorul cu microunde.
Istoric preț pentru: Cana - Grey Cat