Set carnet si pix - Stay Pawsitive

ISBN: 8057711465828 Categorii: Carnete cu pix. Brand: I-Total Colecție: I-Total Stay Pawsitive Tip copertă: Hardcover Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Un set excepțional compus dintr-un carnet A5 și un pix clasic.

De la gadget-uri la papetărie și obiecte decorative, Total Juggling este o forță creativă, de mai bine de zece ani. Total Juggling oferă produse de înaltă tehnologie și cu un design ieșit din tipar pe piața B2B, transformând toate articolele în produse funcționale, colorate și utile.

Cei de la Total Juggling sunt creatorii mărcilor i-Total și i-Drink. Aceste branduri întruchipează angajamentul de a dezvolta concepte și gadgeturi ușor de utilizat, accesibile tuturor.

i-Drink s-a născut prin cercetare, astfel au apărut produse utile și funcționale care protejează mediul și care ajută oamenii să polueze din ce în ce mai puțin. Scopul i-Drink este de a obișnui fiecare persoană să folosească produse reutilizabile, în loc de articole de unică folosință.

i-Total s-a născut din experiența echipei pe piața articolelor pentru cadou. Scopul este de a transmite utilizatorilor o experiență distractivă și actuală, prin produse mereu noi, proaspete, pline de viață și inovatoare, prin care oamenii se pot exprima într-un mod original.

Culoare
Multicolor
Brand
I-Total
Tip Coperta
Hardcover
Tip
Standard
Inaltime
21
Latime
14.8
Greutate Hartie
80 g/mp
Colectie
I-Total Stay Pawsitive
Liniatura
Dictando
Numar Pagini
80
Tip Legatura
Cusatura
Material Coperta
Carton
Istoric preț pentru: Set carnet si pix - Stay Pawsitive

Produse similare