Carnet - Graphic Thermo L - Fading Memories

ISBN: 4260358555775 Categorii: Diverse, Carnete large. Brand: Nuuna Colecție: Graphic Thermo Tip copertă: Flexibound Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Ele există, aceste momente magice, sunt rare și prețioase. Și, pe cât de neașteptat apar, pe atât de repede dispar. Acest carnet este un tribut adus magiei momentului, de aceea coperta este termosensibilă, astfel, prin simpla atingere, aceasta se schimbă ca prin farmec.

Carnetele NUUNA nu sunt doar potrivite pentru ideile tale, ci conțin ele însele o grămadă de idei. Sunt fabricate din hârtie suedeză premium, 120g Munken certificată FSC, paginile sunt cusute pentru a putea sta deschise complet fără a se desprinde din file, iar coperțile sunt realizate din diferite materiale de calitate din Germania, Suedia și Italia. Motivele de pe coperți sunt aplicate prin serigrafie, această modalitate de imprimare face culorile să fie mai intense, iar designul 360° se continuă și pe marginea exterioară a filelor. Carnetele NUUNA sunt mici obiecte de design, piese de colecție și începutul sfârșitului carnetelor plictisitoare.

Grosime
2.1
Culoare
Alb
Brand
Nuuna
Tip Coperta
Flexibound
Tip
Standard
Inaltime
22
Latime
16.5
Greutate Hartie
120 g/mp
Colectie
Graphic Thermo
Liniatura
Punctata
Numar Pagini
256
Tip Legatura
Cusatura
Material Coperta
Hartie
Tara Origine
China
Istoric preț pentru: Carnet - Graphic Thermo L - Fading Memories

Produse similare