Carnet - Colour Clash L Light - Burn

ISBN: 4260358555942 Categorii: Diverse, Carnete large. Brand: Nuuna Colecție: Colour Clash Light Tip copertă: Flexibound Stoc: Stoc limitat

Puteți plasa comenzi doar după login

Portocaliul neon se întâlnește cu rozul neon - acest carnat este plin de energie. Pentru că scrisul nu este doar muncă, scrisul este și pasiune, iubire, exprimare și încredere în sine. Poți fi sigur că Nuuna BURN strălucește - pentru tine și ideile tale.

Carnetele NUUNA nu sunt doar potrivite pentru ideile tale, ci conțin ele însele o grămadă de idei. Sunt fabricate din hârtie suedeză premium, 120g Munken certificată FSC, paginile sunt cusute pentru a putea sta deschise complet fără a se desprinde din file, iar coperțile sunt realizate din diferite materiale de calitate din Germania, Suedia și Italia. Motivele de pe coperți sunt aplicate prin serigrafie, această modalitate de imprimare face culorile să fie mai intense, iar designul 360° se continuă și pe marginea exterioară a filelor. Carnetele NUUNA sunt mici obiecte de design, piese de colecție și începutul sfârșitului carnetelor plictisitoare.

Grosime
1.6
Culoare
Roz
Brand
Nuuna
Tip Coperta
Flexibound
Tip
Standard
Inaltime
22
Latime
16.5
Greutate Hartie
120 g/mp
Colectie
Colour Clash Light
Liniatura
Punctata
Numar Pagini
176
Tip Legatura
Cusatura
Material Coperta
Piele naturala
Tara Origine
China
Istoric preț pentru: Carnet - Colour Clash L Light - Burn

Produse similare