Caiet A6 - Pocket, Flexible, Blank - Slate

ISBN: 0754169024680 Categorii: Diverse, Carnete small. Brand: Karst Tip copertă: Flexibound Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Caiet de buzunar cu liniatură velină, rezistent la apă, durabil și reciclabil.

Cu o simplă întrebare „de ce?” a început totul.

De ce trebuie făcută hârtia din copaci? De ce jurnalele nu pot fi impermeabile? De ce oamenii încă folosesc practici de fabricare a hârtiei din secolul al XVIII-lea?

Ceea ce facem astăzi contează. Intenția și acțiunea modelează viitorul. Să ai timp și să ai grijă este esențial pentru a crea lumea pe care vrem să o vedem cu toții.

Aplicând un proces bazat pe principii bine stabilite, în scopul unui viitor mai bun, cei de la Karst Stone Paper confecționează instrumente care depășesc cu succes așteptările, folosind ca materie primă piatra, mai exact praful fin obținut de la aceasta.

Funcția ar trebui să depășească întotdeauna forma. Astfel, hârtia secolului XXI ar trebui să fie din carbonat de calciu.

Prin combinarea carbonatului de calciu cu rășina, reiese o suprafață de scris catifelată, netedă, impermeabilă, rezistentă, ecologică și oferă o experiență de scris și desenat unică.

Hârtia Karst Stone Paper are o amprentă de carbon cu 60% mai mică, iar restul se compensează prin plantarea copacilor după mai multe achiziții, pentru a stabili un echilibru perfect.

Așadar, pe lângă beneficiile ecologice și reciclabile ale hârtiei din piatră, compania Karst Stone Paper este certificată B-Corp, colaborează cu One Tree Planted Foundation și are 100% amprentă neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon.

B Corp este una dintre singurele certificări care nu susține doar un produs sau serviciu, ci este un suport pentru întreaga afacere din spatele produsului sau serviciului.

Procesul de Certificare utilizează standarde credibile, transparente și independente de performanță socială și de mediu.

Numar File
25
Brand
Karst
Tip
Standard
Liniatura
Velina
Numar Pagini
50
Tip Coperta
Flexibound
Material Coperta
Hartie
Tip Legatura
Cusatura
Culoare
Negru
Inaltime
14.8
Latime
10.5
Greutate Hartie
144 g/mp
Istoric preț pentru: Caiet A6 - Pocket, Flexible, Blank - Slate

Produse similare