Categorii: Necatalogate, Carnete medium
Brand: Flame Tree Studio
Tip: Jurnal
Dimensiune: 210 x 150 mm
Număr pagini: 176
Liniatura: Dictando
Tip copertă: Hardcover
Material Coperta: Carton
Tip Legatura: Cusuta
Ilustrator: Pieter van den Keere
Culoare: Multicolor
Țara de origine: Marea Britanie
Cod de bare: 9781804176238
Dimensiuni: H: 21cm | l: 15cm | 1.7cm | 350g
Un Jurnal Flame Tree: Jurnalele frumoase și luxoase combină producția de înaltă calitate cu arta magnifică. Perfect ca un cadou și o alegere personală esențială pentru scriitori, călători, studenți, poeți și jurnaliști. Prezintă o gamă largă de artiști cunoscuți și moderni, cu lucrări de artă noi publicate pe tot parcursul anului.
Frumos proiectat: Coperțile extrem de lucrate sunt imprimate pe hârtie de folie, ștanțate apoi ștanțate cu folie, completate de legături de lux și hârtia trandafirie ce acoperă interiorul coperților. Acestea din urmă sunt create de artiștii și designerii Flame Tree, care petrec multe ore transformând lucrări de artă originale în capodopere 3D superbe care arată minunat pe un birou sau pe masă.
Practic, ușor de utilizat: Caietele Flame Tree vin și cu caracteristici practice: un buzunar în spate pentru hârtii și chitanțe; două marcatoare cu panglică pentru a vă ajuta să urmăriți mai mult decât o listă de activități; hârtie robustă, de culoarea fildeșului, imprimată cu linii; iar când trebuie să adunați alte note sau bucăți de hârtie, clapeta laterală magnetică menține totul îngrijit și ordonat.
Artistul: Pieter van den Keere (1571– c. 1646) a fost un gravor, editor și creator de globuri pământești flamand care a venit în Anglia ca refugiat protestant. Stabilindu-se la Amsterdam în 1593, el a continuat să lucreze și a început să graveze o serie de hărți miniaturale ale regiunilor pentru Atlasul Insulelor Britanice în 1599. Lucrările sale includ, de asemenea, o hartă a Irlandei, panorame urbane ale Utrecht, Köln, Amsterdam și Paris, precum și o colecție de hărți ale lumii.
După cum spunea William Morris: „Nu aveți nimic în casele voastre despre care să nu știți că este util sau să credeți că este frumos”.