Carti postale - China Blossoms

ISBN: 9780811827850 Categorii: Grantham Book Services, Grantham Book Services, Boxed Cards, Felicitari set, Carti postale set. Brand: Chronicle Books Tip copertă: Paperback Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Toate cardurile Deluxe au următoarele specificații: Slipcase cu închidere cu velcro, 5-1/4 x 6-3/8 in., 20 de cartonașe pliate goale (5 imagini), 20 de plicuri, Drepturi: W, cu excepția cazului în care se indică altfel
acestea sunt cartonașe frumoase de înaltă calitate. iar cutia de închidere cu velcro le face să pară și mai elegante. I-am dat mamei mele de Crăciun și i-a plăcut.
frumusete si calitate
Îmi plac articolele de papetărie și fișele frumoase. Aceste cartonașe sunt foarte diferite și sunt din hârtie de înaltă calitate. Chiar și plicurile sunt drăguțe și groase (nu slabe) și sunt căptușite cu o culoare verde. Am fost foarte multumit de aceasta achizitie.
Calitate excelentă, poze frumoase

Aceste cărți sunt o alegere fabuloasă pentru orice iubitor staționar. Imaginile sunt clare, în mișcare și diferite. Cea mai satisfăcătoare este grosimea cardurilor și a plicurilor, precum cea a articolelor de papetărie fine. Dacă sunteți în căutarea unor cartonașe de înaltă calitate, care sunt dincolo de obișnuit, le-ați găsit!

Brand
Chronicle Books
Dimensiune
163 x 138 x 30mm
Numar Pagini
20
Tip Coperta
Paperback
Material Coperta
Carton
Ilustrator
Chao Shao-An
Culoare
Multicolor
Inaltime
14
Latime
16
Grosime
3.0
Greutate
310
Tara Origine
SUA
Istoric preț pentru: Carti postale - China Blossoms

Produse similare