Agenda Stone Paper Daily Planner A5 2023 - Ebony. Set 2 volume

ISBN: 0754169025151 Categorii: Diverse, Agende datate 12 luni zilnice. Brand: Karst Tip copertă: Hardcover Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Agenda zilnică 2023 fără hârtie provenită din copaci este un sistem de planificare unic, în două volume, conceput pentru a vă maximiza creșterea, productivitatea și motivația în următorul an. Experimentați un an de stabilire continuă a obiectivelor, auto-reflecție și citate motivaționale zilnice, toate în timp ce aveți spațiu suficient pentru a vă planifica și scrie sarcinile pe care le aveți de făcut. Cu 12 teme lunare concepute pentru un sentiment holistic de realizare și creștere, obțineți succesul în 2023.

Cu o simplă întrebare „de ce?” a început totul.

De ce trebuie făcută hârtia din copaci? De ce jurnalele nu pot fi impermeabile? De ce oamenii încă folosesc practici de fabricare a hârtiei din secolul al XVIII-lea?

Ceea ce facem astăzi contează. Intenția și acțiunea modelează viitorul. Să ai timp și să ai grijă este esențial pentru a crea lumea pe care vrem să o vedem cu toții.

Aplicând un proces bazat pe principii bine stabilite, în scopul unui viitor mai bun, cei de la Karst Stone Paper confecționează instrumente care depășesc cu succes așteptările, folosind ca materie primă piatra, mai exact praful fin obținut de la aceasta.

Funcția ar trebui să depășească întotdeauna forma. Astfel, hârtia secolului XXI ar trebui să fie din carbonat de calciu.

Prin combinarea carbonatului de calciu cu rășina, reiese o suprafață de scris catifelată, netedă, impermeabilă, rezistentă, ecologică și oferă o experiență de scris și desenat unică.

Hârtia Karst Stone Paper are o amprentă de carbon cu 60% mai mică, iar restul se compensează prin plantarea copacilor după mai multe achiziții, pentru a stabili un echilibru perfect.

Așadar, pe lângă beneficiile ecologice și reciclabile ale hârtiei din piatră, compania Karst Stone Paper este certificată B-Corp, colaborează cu One Tree Planted Foundation și are 100% amprentă neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon.

B Corp este una dintre singurele certificări care nu susține doar un produs sau serviciu, ci este un suport pentru întreaga afacere din spatele produsului sau serviciului.

Procesul de Certificare utilizează standarde credibile, transparente și independente de performanță socială și de mediu.Brand
Karst
Tip
Agenda
Dimensiune
210 x 148 mm
Numar Pagini
400
Liniatura
Speciala
Tip Coperta
Hardcover
Tip Legatura
Cusuta
Culoare
Negru
Inaltime
21
Latime
14.8
Istoric preț pentru: Agenda Stone Paper Daily Planner A5 2023 - Ebony. Set 2 volume

Produse similare