Panglica - Polyester - Red-Silver - mai multe modele - pret pe bucata

16,00 lei
La comandă
16.00
This product has not been ordered yet

Personalize product

Add the product in basket to personalize it

Local courier shipping
2 - 4 days
$16.50
UPS ground shipping
4 - 6 days
$19.00
Local pickup from store
$0.00
Product thumb
Panglica - Polyester - Red-Silver - mai multe modele - pret pe bucata
16,00 lei

Categorii: Diverse, Panglica

Brand: Kaemingk

Tip: Panglica

Material: Poliester

Culoare: Rosu

Design: Cu model

Ocazie: Craciun

Cod de bare: 8720194765586

Dimensiuni: H: 2.5cm | l: 300cm

Product thumb
Panglica - Polyester - Red-Silver - mai multe modele - pret pe bucata
16,00 lei

Descriere

Prețul afișat este pentru o singură bucată. Produs disponibil într-o gamă variată de modele. Vă rugăm să menționați în câmpul de observații al comenzii modelul preferat. Livrarea se va face în funcție de disponibilitate.
Panglică din poliester pentru decorarea cadourilor: 300 x 2.5 cm (dimensiunile pot varia în funcție de model).
Crăciunul începe de la primele ghirlande și ornamente, globuri și lumini, toate acestea aranjate într-un mod creativ. Cu entuziasm și puțină magie, casa este învăluită de cele mai elegante și rafinate decorațiuni, pline de strălucire și emoție. Imaginația joacă un rol important, de aceea, produsele Kaemingk aduc Crăciunul mai aproape, în timp ce îmbracă în diverse culori fiecare cameră.

Povestea Kaemingk a început în octombrie 1936. De atunci și până acum, aceștia s-au concentrat asupra tendințelor actuale și viitoare și sunt mereu în căutarea de idei noi, modele deosebite, materiale calitative și culori contemporane. Doar în acest fel reușesc să ofere clienților accesorii casnice inovatoare, decorațiuni tematice și o poveste frumoasă pentru fiecare colț al casei.

Pasiunea celor de la Kaemingk de a uimi în mod constant lumea, i-a făcut principalul importator și exportator de decorațiuni sezoniere. În fiecare an, echipa acestora, formată din aproximativ 450 de angajați, prezintă cele mai rafinate, luxuriante și practice accesorii și decorațiuni pentru Crăciun.

Sediul central al companiei Kaemingk este situat în Aalten. Colecția Kaemingk cuprinde peste 20.000 de obiecte decorative pentru casă și grădină, aceștia având numeroase showroom-uri în peste 80 de țări, cum ar fi Olanda, Belgia, Germania și Statele Unite.


Filters Wishlist Menu 4 $265.00
Top