Hartie de impachetat - Decoris Christmas, metallic red/silver 70x200cm

ISBN: 8719152097333 Categorii: Hartie de impachetat coala, Hartie de impachetat rola. Brand: Kaemingk Colecție: Decoris Stoc: La comandă

Puteți plasa comenzi doar după login

Hârtie de împachetat pentru cadourile de Crăciun, dimensiune: 70 x 200 cm.

Povestea Kaemingk a început în octombrie 1936. De atunci și până acum, aceștia s-au concentrat asupra tendințelor viitoare și sunt în căutarea de idei noi, modele deosebite, materiale calitative și culori contemporane. Doar astfel reușesc să ofere clienților accesorii casnice inovatoare, decorațiuni tematice și o poveste frumoasă pentru fiecare colț al casei.

Pasiunea celor de la Kaemingk de a uimi în mod constant lumea, i-a făcut principalul importator și exportator de decorațiuni sezoniere. În fiecare an, echipa acestora, formată din aproximativ 450 de angajați, prezintă cele mai rafinate, luxuriante și practice accesorii și decorațiuni pentru Crăciun.

Sediul central al companiei Kaemingk este situat în Aalten, Olanda. Colecția Kaemingk cuprinde peste 20.000 de obiecte decorative pentru casă și grădină, aceștia având numeroase showroom-uri în peste 80 de țări, cum ar fi Olanda, Belgia, Germania și Statele Unite.

Brand
Kaemingk
Tip
Hartie de impachetat
Inaltime
200
Latime
70
Colectie
Decoris
Material
Hartie
Culoare
Rosu, argintiu
Design
Cu model
Ocazie
Craciun
Tara Origine
Olanda
Istoric preț pentru: Hartie de impachetat - Decoris Christmas, metallic red/silver 70x200cm

Produse similare