Interioare CD + DVD

ISBN: 1000018095653 An apariție: 2014 Stoc: În stoc

Puteți plasa comenzi doar după login

Alexandru Andrieş – Interioare

“nu mă întrebaţi, nu ştiu cînd au trecut 30 de ani …
dar e sigur că au trecut: primul meu disc, INTERIOARE, a apărut la Casa de discuri Electrecord în 1984 - şi sîntem în 2014, nu-i aşa? Ideea a fost să marcăm acest lucru printr-o ediţie specială, în primul rînd o variantă remasterizată a întregului album făcută la nivelul tehnic de azi - de acest lucru s-a ocupat domnul VICTOR PANFILOV, şi eu zic că i-a ieşit foarte bine!!! După care am discutat dacă e sau nu cazul să scoatem această variantă şi în format vinyl … ne-am gîndit că nu prea are rost, cercul celor care încă mai au acasă pick-up în stare de funcţionare s-a redus simţitor - şi-n plus, în 1984 albumul aşa a apărut, în format vinyl, şi să pornim de la vinyl trecînd prin computer spre CD ca să scoatem iar vinyl e un traseu destul de amuzant şi cam forţat - aşa că am renunţat la ideea asta.

Lucrul pe care îl oferim în plus cu această ediţie specială e un material inedit, imprimat şi filmat în martie 2014 la Real Sound Studio : nouă cîntece de pe albumul INTERIOARE într-o altă variantă - i-am invitat pe MARIA IOANA MÎNTULESCU - voce, pe BERTI BARBERA - percuţie şi muzicuţă, şi pe SORIN ROMANESCU - chitară, ei au venit … şi o să ascultaţi [şi-o să şi vedeţi] ce-a ieşit pe DVD-ul care însoţeşte CD-ul audio INTERIOARE - sperăm să vă placă ... nu în ultimul rînd trebuie să spun că sprijinul financiar pentru realizarea acestei ediţii a venit, ca de atîtea alte ori, de la mătuşa mea, VICTORIA LONDON, - mulţumesc, mătuşico, mult de tot!!! De partea de grafică s-a ocupat domnul BOGDAN IACOB, de filmare a avut grijă ANDREI BĂLTĂREŢU, montajul l-a facut VLAD IOACHIMESCU, sunetul îi aparţine - evident - domnului VICTOR PANFILOV, iar casa de discuri A&A Records a produs albumul la ODS şi îl distribuie în reţeaua librăriilor Cărtureşti [şi precis am uitat ceva sau pe cineva, o să-mi dau seama de asta cînd va fi prea tîrziu.

Ce să vă mai spun? Eu mai mult i-am încurcat pe oamenii ăştia, dar cum asta fac de 30 de ani încoace ştiu sigur că mi-a ieşit foarte bine: ne vedem în 2034, la următoarea ediţie INTERIOARE !!!”

ALEXANDRU ANDRIEŞ

Artist
Alexandru Andries
Casa Discuri
A&A Records
Data Publicarii
2014
Numar Discuri
2
Suport
CD + DVD
Piese

CD

1. Ea va veni
2. Ochi de ciocolată
3. Parcul
4. Ce albaştri sînt
5. Lenea de după amiază
6. Am două umbrele
7. Unde te duci, frumoasă fată ?
8. Poveste mică 1
9. Ochii tăi
10. Fluture pe perdea
11. Regina nopţii
12. Nu-l dau pe azi pentru mîine
13. Fără griji
14. Azi ninge tare, draga mea
15. Asta-i uşa

DVD

1. Poveste mica
2. Lenea de după amiază cu poştaş
3. Parcul
4. Ea va fi-n haină albă
5. Fluture pe perdea
6. Unde te duci, frumoasă fată ?
7. Ochii tăi
8. Azi ninge tare, draga mea
9. Nu-l dau pe azi pentru mîine

Cod
1000018095653
Coperta Spate
1000018095653-2655240.jpg
Istoric preț pentru: Interioare CD + DVD