Lampa cu incarcare solara in forma de borcan - Yellow

124,00 lei
La comandă
124.00
This product has not been ordered yet

Personalize product

Add the product in basket to personalize it

Local courier shipping
2 - 4 days
$16.50
UPS ground shipping
4 - 6 days
$19.00
Local pickup from store
$0.00
Product thumb
Lampa cu incarcare solara in forma de borcan - Yellow
124,00 lei

Categorii: Diverse, Temporar

Brand: Suck Uk

Țara de origine: China

Cod de bare: 5060043060039

Dimensiuni: H: 15.7cm | l: 11cm

Product thumb
Lampa cu incarcare solara in forma de borcan - Yellow
124,00 lei

Descriere

Pornire automata - Lampa in forma de borcan are un senzor incorporat, si porneste si se stinge automat cand se intuneca sau se lumineaza. Borcanul trebuie sa fie in intuneric pentru a lumina.

Incarcare - Bateria are nevoie de soare pentru a se incarca, iar lampa poate avea nevoie de o incarcare inainte de prima utilizare. Lasati-o afara sau la o fereastra luminoasa in bataia directa a razeor de soare. Va necesita cateva ore, iar pe vreme innorata va recomandam sa o lasati sa se incarce cateva zile.

Oprire manuala - Daca nu doriti ca lampa sa lumineze atunci cand se face intuneric, setati butonul pe "Charge" (incarcare). Acesta va conserva viata bateriei so va reincarca bateria in acelasi timp: ridicati capacul si setati pe modul "Charge". Lampa va continua sa se incarce si pe modul "Auto".

Iarna - Vremea urata nu este prielnica pentru lampa. Veti observa ca iarna, sau in timpul unei vremi innorate, lampa la lumina mai putin decat de obicei, va palpai sau nu va lumina deloc. In timpul vremii nefavorabile prelungite (cand nu este destul soare pentru a incarca lampa) puteti indeparta bateria si incarca-o intr-un incarcator pentru baterii.

Inlocuiti bateria - Bateriile reincarcabile au o viata lunga, dar nu indefinita. Dupa multe incarcati, bateria isi poate pierde din abilitatea de a stoca energia. Ridicati capacul, insertia din cauciuc si panoul solar pentru a ajunge la baterii si a le schimba cu baterii AA standard reincarcabile. Nu folositi niciodata baterii care nu sunt reincarcabile.

Rezistent la apa - Borcanul are un sigiliu care blocheaza intrarea apei, asa ca lampa poate fi lasata afara si pe vreme umeda. Dupa o perioada lunga in care este lasata afara, se poate strange condens inauntru, dar acesta nu va strica lampa.

Filters Wishlist Menu 4 $265.00
Top